Luxe groepsaccommodatie Drenthe bij Marinushoeve = puur genieten

Luxe groepsaccommodatie in Drenthe huren? Ontdek 5-sterren groepsaccommodatie Marinushoeve in Havelte. Bij ons beleeft u een topverblijf met familie, vrienden of collega's. Onze groepsaccommodatie is zeer ruim van opzet, beschikt over in totaal 13 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 40 personen. Naast de uitstekende faciliteiten geniet u van de bosrijke omgeving. Marinushoeve is namelijk gelegen nabij maar liefst 3 Nationaal Parken.

Kom ook overnachten in onze groepsaccommodatie in het Drentse Havelte en ervaar wat puur genieten is.

Groepsaccommodatie in het Drentse Havelte met luxe faciliteiten

Groepsaccommodatie Marinushoeve is de ideale verblijfplaats voor een familieweekend of familiereünie. De gezellige woonkamer en bar bieden ruimte om gezellig bij te kletsen, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, de speeltuin of speelruimte in het souterrain. De accommodatie is volledig rolstoelvriendelijk en aangepast voor mindervaliden, waaronder een slaapkamer met hoog-laagbedden en aangepaste badkamer. Dit maakt luxe groepsaccommodatie Marinushoeve tot de ideale verblijfplaats als zorgaccommodatie voor mindervaliden.

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden, dan zit u goed bij de Marinushoeve. De vergaderruimte in het souterrain beschikt over de gewenste faciliteiten.

Goed om te weten: de groepsaccommodatie beschikt over een professionele keuken die van alle gemakken is voorzien. Heeft u geen zin om te koken? Dan kunnen wij uiteraard de catering voor u verzorgen.

Ontdek de prachtige omgeving

Groepsaccommodatie Marinushoeve ligt in de bosrijke omgeving van het Drentse Havelte, waarbij er vele mogelijkheden zijn voor een leuk dagje eropuit. Zo wordt onze groepsaccommodatie omringd door 3 Nationaal Parken, namelijk Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park de Weerribben en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier kunt u tijdens het wandelen of fietsen genieten van de prachtige vergezichten op de heidevelden, uitgestrekte rietpercelen en Drentse bossen.

Maar ook in en rondom Havelte is er veel te zien, te doen en te beleven. Zo vindt u hier grote historische hunebedden, pittoreske winkeltjes en restaurantjes.

Wilt u nog meer eropuit-tips, loop dan even langs de receptie. Wij helpen u graag op weg!

Marinushoeve maakt een luxe groepsaccommodatie in Drenthe betaalbaar

Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen of deze luxe groepsaccommodatie in Drenthe bezichtigen neem dan contact met ons op.

Waarom kiest u voor Groepsaccommodatie Marinushoeve?

  • 8 tweepersoonskamers met eigen sanitair
  • 5 familiekamers met sanitair
  • Woonkamer met meerdere zithoeken
  • Keuken voorzien van professionele apparatuur
  • Rolstoelvriendelijk en aangepast voor minder validen
  • Privé wellness
  • Speelruimte met speeltafels en Xbox
  • Vergaderruimte
  • Overdekt zwembad