Informatie groepsaccommodatie

Verzorging

U kunt in onze accommodatie verblijven op basis van zelfverzorging, maar ook kunt u ervoor kiezen om de verzorging gedeeltelijk of volledig uit handen te geven. Ontbijt, lunch, diner, buffet, barbecue en gourmet het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U hebt de mogelijkheid om de maaltijden in de accommodatie te laten bezorgen, maar u kunt ook gebruik maken van het op ons park gelegen snackbar.

Boekingen

Indien u de Marinushoeve wilt reserveren dan kunt u online reserveren of telefonisch via 0521-341320. Na boeking ontvangt u van ons een huurovereenkomst in tweevoud ter ondertekening.

Betalingen

Bij boeking betaalt u een aanbetaling van 50% van het huurbedrag. Dit dient te geschieden binnen 2 weken na de boekingsdatum. Het restantbedrag (50% van het huurbedrag en alle bijkomende kosten) dient uiterlijk 4 weken vóór aankomst betaald te zijn.

Het is mogelijk gedurende 1 week vrijblijvend een optie te nemen voor een bepaalde periode. Wilt u een optie op de groepsaccommodatie, neem dan contact met ons op. 

Recron Voorwaarden

Marinushoeve hanteert de Algemene Voorwaarden Groepsaccommodatie zoals opgesteld door de Recron. Wilt u de voorwaarden nalezen, dan kunt u ze hier downloaden

Bezichtigingen

Indien gewenst kunt u onze accommodatie vooraf bezichtigen. U dient hiervoor wel eerst een afspraak te maken. Dit i.v.m. de privacy van eventueel aanwezige gasten.

Waarborgsom

De terugbetaling van de waarborgsom geschiedt per bank en wordt door de verhuurder binnen 10 dagen na vertrekdatum voldaan. (zie ook: Vertrek)

Annuleringen

Indien u uw boeking annuleert dan bent u hiervoor een vergoeding verschuldigd. Wij hanteren hiervoor de Recron voorwaarden:

 • bij een annulering meer dan 6 mnd. voor aankomst, 15% van de prijs
 • bij annulering binnen 6 mnd.voor aankomst, 50% van de prijs
 • bij annulering binnen 4 mnd. voor aankomst, 75% van de prijs
 • bij annulering binnen 2 mnd. voor aankomst, 90% van de prijs
 • bij annulering binnen 1 dag voor aankomst, 100% van de prijs

Het is aan te raden een annuleringsverzekering voor groepen af te sluiten. De premie bedraagt 5,5% van de totale huursom, exclusief € 3,50 poliskosten en 7% assurantiebelasting. De verzekering wordt afgesloten bij "Europeesche verzekeringen".

Indien u hiervan gebruik wilt maken dan kunt u dit bij boeking aangeven. Het polisblad ontvangt u dan samen met de huurovereenkomst.

Aankomst

Bij aankomst kunt u de sleutel afhalen bij de receptie. Vervolgens worden door de huurder en verhuurder gezamenlijk de accommodatie bekeken.

Vertrek

Wij verwachten van u dat u de accommodatie opgeruimd en bezemschoon achterlaat. Het bedlinnen dient u zelf "af te halen" en op de aangegeven plaats te verzamelen. De verhuurder houdt samen met de huurder een eindinspectie om te beoordelen of de accommodatie in goede orde wordt opgeleverd. Eventuele schade wordt in onderling overleg vastgesteld en afgehandeld. Schade die door ons wordt geconstateerd tijdens de eindschoonmaak zal verrekend worden met de borgsom.

Huisdieren

Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Reserveer ons groepshuis

 

Waarom kiest u voor Groepsaccommodatie Marinushoeve?

 • 8 tweepersoonskamers met eigen sanitair
 • 5 familiekamers met sanitair
 • Woonkamer met meerdere zithoeken
 • Keuken voorzien van professionele apparatuur
 • Rolstoelvriendelijk en aangepast voor minder validen
 • Privé wellness
 • Speelruimte met speeltafels en Xbox
 • Vergaderruimte
 • Overdekt zwembad