Informatie

Zorgaccommodatie de Marinushoeve, een luxe vakantiehuis voor gehandicapten in Drenthe

vakantiehuis voor gehandicapten in drenthe Wanneer u op zoek bent naar zorgaccommodatie in Drenthe, of een vakantiehuis voor gehandicapten, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zorgaccommodatie in Drenthe is compleet aangepast voor mensen met een beperking. De Marinushoeve is dan ook het adres voor een vakantie met gehandicapten. Onze zorgaccommodatie in Drenthe is voorzien van alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Samen met u bezorgen wij de mensen een onvergetelijke vakantie. 

Aangepast vakantiehuis, meer dan alleen rolstoelvriendelijk

aangepaste groepsaccommodatie in drentheOns aangepaste vakantiehuis in Drenthe is niet alleen volledig rolstoelvriendelijk, ook is het voorzien van aangepaste slaapkamers en badkamers voor gehandicapten. Bekijk de indeling van het vakantiehuis voor de specificaties.

Tevens beschikt onze accommodatie over een draadloos oproepsyteem. 

Wanneer u extra zorgvoorzieningen zoals een tillift nodig hebt, helpen wij u uiteraard graag. Door goede afspraken met zorgleveranciers zijn wij in staat alle benodigde faciliteiten te leveren.

Prachtig aangepast vakantiehuis midden in de natuur

zorgaccommodatie in drentheOns aangepaste vakantiehuis ligt aan de rand van het dorp Havelte en heeft een zeer ruime en groene tuin. De omgeving van onze vakantiehuis is zeer geschikt voor gehandicapten om te genieten van de natuur.

Vanaf het terrein heeft u vele mogelijkheden om direct de natuur in te gaan via de goed begaanbare en verharde wandelpaden.

 

Meer informatie over zorgaccommodatie de Marinushoeve

Wilt u meer weten over de zorgaccommodatie in Drenthe of een keer komen kijken, neem dan contact met ons op of kom gerust langs. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor een ontspannen vakantie in Drenthe. Of maak een prijsopgave voor een verblijf in onze zorgaccommodatie.

Beschikbaarheid Online reserveren

Bekijk de video van de Marinushoeve

Zelf rond kijken? Bekijk onze Virtuele Tour

Beschikbaarheid Online reserveren

Informatie aanvragen

 
of Reserveer online

Waarom kiest u voor Groepsaccommodatie Marinushoeve?

  • 8 tweepersoonskamers met eigen sanitair
  • 5 familiekamers met sanitair
  • Woonkamer met meerdere zithoeken
  • Keuken voorzien van professionele apparatuur
  • Rolstoelvriendelijk en aangepast voor minder validen
  • Privé wellness
  • Speelruimte met speeltafels en Xbox
  • Vergaderruimte
  • Overdekt zwembad