Groepsaccommodatie in Drenthe met luxe faciliteiten

Van een privé wellness tot aan een professioneel uitgeruste keuken… Marinushoeve is een luxe groepsaccommodatie van alle gemakken voorzien. Het telt maar liefst 13 slaapkamers voor maximaal 40 personen. In totaal zijn er 13 slaapkamers (8 tweepersoonskamers en 5 familiekamers), allemaal met eigen badkamner. In onze ruime, gezamenlijke woonkamer is er genoeg plek om gezellig met z’n allen een spelletjesavond te houden. Om de spelletjesavond naar een hoger level te tillen is er een speelruimte in het souterrain aanwezig; van een potje tafelvoetbal tot aan een spel op de Xbox. Bij slecht weer kan er volop gespeeld worden in de speelruimte binnen en bij lekker weer buiten. Op ons privé terrein is er een groot springkussen aanwezig en kun je racen in de skelters. Een zwembad is natuurlijk onmisbaar in een luxe groepsaccommodatie. In ons zwembad kan er het hele jaar door gezwommen worden. In de zomer openen we het dak en in de winter zwem je lekker overdekt. Genoeg entertainment dus! Terwijl de kinderen zich volop aan het vermaken zijn, kunnen de volwassenen zich vast wel in de privé bar vermaken onder het genot van een drankje. Ook de keuken is voorzien van allerlei professionele apparatuur om uitgebreid te kokkerellen. Indien jullie liever niet een avondje zelf koken, staan wij ook voor jullie klaar! Wij zorgen dan voor de catering. En om het nog luxer te maken, is er ook een privé wellness aanwezig. Hier kom je helemaal tot rust. Verder is onze groepsaccommodatie volledig aangepast aan mindervaliden en rolstoelvriendelijk. De slaapkamer is voorzien van elektrische hoog-laadbedden en een aangepaste badkamer. 

We begrijpen dat het in onze luxe groepsaccommodatie prima te vertoeven is… Maar wil je toch even erop uit en het mooie Drenthe ontdekken? Ook dan zit je hier goed! Marinushoeve is gelegen in een bosrijke omgeving van Havelte en binnen handbereik van verschillende bezienswaardigheden in Drenthe. Er zijn 3 verschillende Nationaal Parken in de buurt, namelijk Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park de Weerribben en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Perfect voor een mooie wandeling of fietstocht door de heidevelden en de Drentse bossen. Ook de historische hunebedden, verschillende pittoreske winkeltjes en restaurantjes zijn in de buurt van Marinushoeve. Er zijn vele mogelijkheden om er met de hele groep een dagje op uit te trekken. Voor nog meer leuke tips in Drenthe kun je uiteraard bij onze receptie terecht! We zorgen graag voor een onvergetelijk verblijf in onze luxe Marinushoeve. 

Luxe groepsaccommodatie met vele mogelijkheden

De luxe groepsaccommodatie in Drenthe is de ideale verblijfplaats voor familieweekend of familiereünie. De gezellige woonkamer en bar bieden ruimte om gezellig bij te kletsen, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, de speeltuin of speelruimte in het souterrain.

De accommodatie is volledig rolstoelvriendelijk en aangepast voor minder validen, waaronder een slaapkamer met hoog-laagbedden en aangepaste badkamer. Dit maakt dat de Marinushoeve tot de ideale verblijfplaats als zorg accommodatie voor minder validen.

Waarom kiest u voor Groepsaccommodatie Marinushoeve?

  • 8 tweepersoonskamers met eigen sanitair
  • 5 familiekamers met sanitair
  • Woonkamer met meerdere zithoeken
  • Keuken voorzien van professionele apparatuur
  • Rolstoelvriendelijk en aangepast voor minder validen
  • Privé wellness
  • Speelruimte met speeltafels en Xbox
  • Vergaderruimte
  • Overdekt zwembad