Dé vergaderlocatie in Drenthe: Marinushoeve

Marinushoeve is dé vergaderlocatie in Drenthe waar u naast actief vergaderen ook nog eens kunt ontspannen. 

Onze vergaderlocatie in Drenthe biedt vele mogelijkheden. Naast vergaderen, brainstormen of presenteren kunt u ook werken aan teambuilding. Maak bijvoorbeeld gezamenlijk het diner klaar in de professionele keuken. Sluit de dag smakelijk af en kijk met de gehele groep terug op een geslaagde dag.

U kunt onze groepsaccommodatie in zijn geheel gebruiken als vergaderlocatie. Ongedwongen vergaderen in de woonkamer of aan de bar maakt vergaderen net even leuker!

Diverse vergaderruimtes

Wanneer u wilt vergaderen in een echte vergaderruimte zoals u dat wellicht gewend bent, dan biedt de Marinushoeve een vergaderruimte met plaats voor 40 personen. In deze vergaderruimte zijn tevens de nodige faciliteiten aanwezig zoals een flipover en beamer.

Geeft u de voorkeur aan een ontspannen en informele vergadering, dan kunt u uiteraard ook plaatsnemen in de woonkamer of eetkamer. De bar kan in kleine gezelschappen een ideale locatie zijn om even out-of-the-box te denken.

De vergaderlocatie is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. Zo zijn er diverse technische faciliteiten aanwezig en is er genoeg ruimte om in groepjes uiteen te gaan.

Vergaderen en overnachten

Blijf overnachten na een lange dag vol met zakelijke besprekingen. Marinushoeve beschikt over in totaal 13 slaapkamers, waarvan 9 met een eigen badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van luxe eenpersoons boxspringbedden.

Een bijkomend voordeel van vergaderen en overnachten is dat u gerust een drankje kunt doen aan uw eigen bar!

Lunch en diner

Marinushoeve is voorzien van een professionele keuken, maar wanneer u geen zin of tijd heeft om te koken, dan doen wij dat graag voor u. U kunt namelijk zelf een vergaderarrangement samenstellen inclusief lunch en diner.

Onze vergaderarrangementen zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Dit maakt de Marinushoeve de ideale vergaderlocatie in Drenthe!

Meer weten over deze vergaderlocatie in Drenthe?

Kom gerust eens kijken en laat u overtuigen, onze mogelijkheden zijn onbeperkt. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk onze foto's

Reserveer ons groepshuis

 

Waarom kiest u voor Groepsaccommodatie Marinushoeve?

  • 8 tweepersoonskamers met eigen sanitair
  • 5 familiekamers met sanitair
  • Woonkamer met meerdere zithoeken
  • Keuken voorzien van professionele apparatuur
  • Rolstoelvriendelijk en aangepast voor minder validen
  • Privé wellness
  • Speelruimte met speeltafels en Xbox
  • Vergaderruimte
  • Overdekt zwembad