Informatie

Vergaderlocatie in Drenthe: vergaderen en overnachten in de Marinushoeve

Op zoek naar een vergaderlocatie in Drenthe? Marinushoeve is dé vergaderlocatie in Drenthe waar u naast actief vergaderen ook kan ontspannen. Onze vergaderruimte met plaats voor 40 personen is ideaal voor al uw zakelijke activiteiten.

Vergaderlocatie in Drenthe: Marinushoeve is van alle gemakken voorzien

Vergaderen en overnachten in DrentheOnze vergaderlocatie in Drenthe is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. Zo zijn er diverse technische faciliteiten aanwezig en is er genoeg ruimte om in groepjes uiteen te gaan.

Onze vergaderarrangementen zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Dit maakt de Marinushoeve de ideale vergaderlocatie in Drenthe.

Vergaderlocatie in Drenthe met véél mogelijkheden

Onze vergaderlocatie in Drenthe biedt vele mogelijkheden. Naast vergaderen, brainstormen of presenteren kunt u ook genieten van een maaltijd in onze professionele keuken. U kunt ook een vergaderarrangement inclusief lunch en diner samenstellen. 

U kunt vergaderlocatie Marinushoeve exclusief gebruiken. Ongedwongen vergaderen in de 'woonkamer' of 'aan de bar' maakt vergaderen net even leuker!

Vergaderen en overnachten in Drenthe

Vergaderlocatie in DrentheBlijf overnachten na een lange dag vol met zakelijke besprekingen. Onze ruime, moderne slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien. Op de begane grond vindt u 8 tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer en op de eerste verdieping bevinden 2 slaapkamers voor 5/6 personen, voorzien van 2 inloop douches, 2 badmeubels en een apart toilet.

Een bijkomend voordeel van vergaderen en overnachten is dat u gerust een drankje kunt doen aan uw eigen bar! In de Marinushoeve is namelijk ook een mooie bar met tapinstallatie geplaatst. 

Meer weten over deze vergaderlocatie in Drenthe?

Kom gerust eens kijken bij deze vergaderlocatie in Drenthe en laat u overtuigen, onze mogelijkheden zijn onbeperkt. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact met ons opnemen.

Waarom kiest u voor Groepsaccommodatie Marinushoeve?

  • 8 tweepersoonskamers met eigen sanitair
  • 5 familiekamers met sanitair
  • Woonkamer met meerdere zithoeken
  • Keuken voorzien van professionele apparatuur
  • Rolstoelvriendelijk en aangepast voor minder validen
  • Privé wellness
  • Speelruimte met speeltafels en Xbox
  • Vergaderruimte
  • Overdekt zwembad